www.tekst-tjenesten.dk

Har du prøvet www.tekst-tjenesten.dk?

Del dine erfaringer med os andre

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 10 reviews
by Martin Wenneke on Seotekst
Fantastiske tekster

Bestilte én tekst, som jeg fik leveret i god kvalitet allerede efter et par timer. Et par dage senere bestilte jeg 7 tekster á 300 ord om aftenen, og da jeg kom på arbejde dagen efter, så var teksterne leveret. Jeg er rigtig godt tilfreds med det arbejde som de har leveret. Dog mener jeg ikke at pris og kvalitet ikke hænger sammen her – fordi jeg har fået leveret kvalitets tekster til en utrolig billig pris. Tekst-tjenesten kan absolut anbefales og jeg køber helt sikkert flere tekster hos dem i fremtiden.

by Kim Jørgensen on Seotekst
Lav kvalitet

Jeg bestilte nogle test-artikler for at vurdere kvaliteten - de var ok. Så bestilte jeg nogle flere tekster, med krav om en vis længde. Leveringstiden var nogenlunde, men nogle af tekster var alt for korte i forhold til hvad jeg havde bestilt, og teksterne kunne godt mistænkes for at være spundet. Det var i hvert samme facts og oplysninger der blev brugt i alle artikler - der var blot byttet lidt om på de forskellige sætninger og afsnit.Jeg kan ikke anbefale at bruge tekst-tjenesten.dk

by Elvis Demirovic on Seotekst
Useriøst arbejde!

Vi lavede en ordre på 2 tekster, hvilket var meget fint. Teksterne kunne sagtens bruges. Så vi lavede en ordre mere på 9 tekster til landings-sider. Det viste sig så at være en ren katastrofe, vores tekster havde ingen sammenhæng og lignede noget der var kopiret, fra andre sider. Det er alt for useriøst. Teksterne skulle omhandle en webshop som solgte dæk og fælge, med forskellige søgefraser. Vi fik 9 tekster hvor de 2 af dem kunne bruges efter rettelser. De andre tekster var skrevet så de rådgav vores kunder til at handle med Pricerunner, DBA, Billigalu.Man får hvad man betaler for!

by Søren Faaborg on Seotekst
En dårlig oplevelse

Jeg har tidligere prøvet at anvende Anders Jespersen og hans skribent (det virkede ikke som om, at han havde andre) til at løse visse tekstmæssige kundeopgaver for mit bureau, men det var en dårlig oplevelse helt generelt.
Tingene var ok i starten, men ankom efterhånden sjældent til tiden, og temaer var ofte anderledes end det, vi havde aftalt. Resultatet var, at leverandøraftalen måtte opsiges. Jeg kan ikke anbefale andre at anvende den pågældende hjemmeside. Prisen var desuden mistænkeligt lav, så der har nok været sorte penge i spil. bare mit gæt.

by Anders on Seotekst
være end slemt

Jeg ahr brugt dem til ca. 20 tekster, de første var fine til prisen men de 18 næste var ikke bare ubrugelige men også direkte skadelige - da de var direkte kopire fra en masse danske og udlandske sider.
Det var bestemt en dårlig handel. Heldigvis fik jeg ikke nogen google straf før jeg nåede at slette alle testerne fra tekst-tjenesten.dk

by Søren on Seotekst

Jeg har før prøvet at anvende Tekst-tjenesten.dk og må sige, at det var billigt. Til gengæld var kvaliteten heller ikke så fantastisk. Leveringen tog væsentligt længere tid end aftalt og det virkede som om, de tog for mange opgaver ind frem for at servicere og løse til tiden. Man kan også købe ting FOR billigt er min umiddelbare erfaring med netop denne hjemmeside med SEO-tekster.

by Henrik Molin on Seotekst
SEO tekst med fantastisk placeringer i

Vi skulle have lavet en tekst til vores side, og fandt Tekst-Tjenesten.
Responsen var utrolig hurtig og seriøs. Vi fortalte lidt om emnet og søgeordene, og vi havde teksten inden for to dage.
Kvaliteten var i top. Faktisk en del bedre end vi havde turde håbe på, pga. den lave pris Tekst-Tjenesten kører med.
Det er nok også derfor flere SEO firmaer bruger dem.

Vores side kom i øvrigt i toppen på side 1 i Google, så det er ikke sidste gang vi bestiller her!

by Sabrina on Seotekst
Billige SEO-tekster og hurtig levering - kan klart anbefales!

Vi har brugt Tekst-Tjenesten til levering af diverse SEO-tekster. Vi vil klart anbefale denne virksomhed, da de leverer gode velformulerede artikler til en god pris. Vi betalte pr. ord, så vi vidste præcis hvad vi betalte for.

- Sabrina Paulsen
www.clothessale.dk

by seotekst.dk on Seotekst
Anmeldelse af Tekst-tjenesten.dk

Tekst-tjenesten er et nyopstartet virksomhed, som leverer super gode og velformulerede artikler. Virksomheden leverer gode tekster til en konkurrencedygtig pris – Faktisk er Tekst-tjenesten danmarks billigste udbyder af SEO-tekster med priser fra 0,29 kr. Pr. Ord.
Hos Tekst-tjenesten får man en super service, og de svarer altid indenfor kort tid. På deres hjemmeside, skriver de at de svarer inden 24 timer, men som oftest svarer de inden for et par timer og kan levere gode tekster med ganske kort deadline.
Selvom Tekst-tjenesten er danmarks billigste udbyder af SEO-tekster, er der ikke gået på kompromis med kvaliten – Tværtimod. Tekst-tjenesten leverer tekster i en super kvalitet og med priser så alle kan være med.

by Henrik on Seotekst
Absolut i klasse for sig

Jeg kan kun anbefale denne side, teksterne er godt velskrevet og prisen snakker for sig selv. Jeg har brugt denne service et par gange, og kvaliteten er helt i top.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *